tirsdag 10. april 2012

Påsken over for i år...

Da har det gått en stund siden sist. Det har vært påskeferie og jeg og Celina har vært en uke i Spania med søsteren min m/familie + mamma og pappa. Og Isak har vært heime å kosa seg ilag med pappa, besteforeldre,tanter, onkler og søskenbarn:)!
Det var ikke lett å reise fra han. Men det har gått veldig fint:) Selvfølgelig maset hver dag om hvordan det har gått hjemme:)! Men tror alle hadde godt av det. Celina trengte nok å få full oppmerksomhet en stund, da det automatisk bli mye oppmerksomhet rundt Isak i hverdagen.

Det er helt klart ikke bare lett når en har en søster eller bror med spesielle behov.
Celina hadde fått med seg at vi skulle på sykehuset med Isak i dag. Å da kom hun å sa til meg at hun ikke gledde seg til skolen for hun visste Isak skulle på sykehuset å hun var redd for han. Å at hun skulle ønsket han var født "frisk"!
Ikke så kjekt å vite hun går rundt å bekymrer seg.. Ikke noe en liten jenta skal måtte gå rundt å tenke på! Å dessverre er ikke alt så lett for henne å forstå....
Men vi får bare fortsette å forklare henne så godt vi kan å prøve å skjerme henne mest mulig... Utrolig hva de klarer å få med seg :/

Ellers var vi på barnehabiliteringen i dag. Der møtte vi lege, logoped, fysioterapeut, spes.ped, ergoterapeut, ernærings sykepleier, og sosionom.
Det var veldig imponert over alt Isak hadde lært seg siden sist:) Å han var ikke vanskelig å be om å vise sine nye kunster til alle sammen:) Flink gutt:)
På torsdag skal jeg og Isak til Trondheim på kontroll etter operasjonen.Regner med det går bra:)

Kjekt å få hjem storesøster:)




















Godt me litt kos etter en uke vekk:)













Sangstund med rolltalk:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar