torsdag 3. mai 2012

Australia?!

No har det alltså dukket opp en mulighet så jeg virkelig håper vi skal få med oss!
David Mowat og Meredith Wilson skal ha en samling i Australia 23 Juni. Der de f.eks skal fortelle om siste forskning av Mowat Wilson syndrom. VELDIG SPENNENDE! Her ville vi ogsa hatt sjansen til å møte andre både små å store i samme situasjon! Noe vi har ønsket lenge!!
Vi har heldigvis muligheten å søke om dekt reise fra Helfo. Viss ikke det finnes lignende tilbud i Norge/norden. å viss f.eks habiliteringen vil dokumentere at det er mindre enn 500 i norge med samme syndrom. Å akkurat det var ikke noe problem siden det er totalt 177 i hele verden med samme diagnose!
Så nå gjelder det å få inn søknad fortest mulig å krysse fingrene på at det skal ordne seg!


SPENNENDE!


















Ja da har vi fått inn søknad til Helfo:) Ringte dei i dag å dei skulle se om de fikk sett på den i løpet av uken:) Men pga husbygging og Celina så søkte vi om å få bytte ut Håvard me ett anna familiemedlem/reisefølge.. Så da gjenstår det å se hva som skjer.. spennende er det iallefall:)
Vår lille fotballspiller <3


2 kommentarer:

  1. For en sjønne gut! Og fine blogg, he ikkje sett den før! Håpe dokke kjem dokke avgårde, skjønar kor viktig det må være for dokke! Lykke til! Lill

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det:) Han e en flotte gut:) He fått inn søknad no so da e de berre å vente:)

      Slett