tirsdag 12. juni 2012

Da er vi allerede i midten av juni! Tiden flyger! Det har vært litt hektisk i det siste.. Fredag 25 mai fikk Isak spysyka! Grøss å gru! Kastet opp i 6 dager.. Rotavirus.. Han fikk ikke i seg verken mat eller drikke å ville bare sove.. så da ble de innleggelse på barneavdelingen søndag til mandag. Mandag spiste å drakk han litt selv så vi fikk reise hjem.. Men hjemme kastet han opp like mye igjen å vi fikk ikke i han noe.. Så da bar det ut igjen på barneavdelingen igjen tirsdag å ble der til torsdag så de fikk gitt mer væske intravenøst.
Som ene pleieren sa: Når noen blir sendt hjem å kommer tilbake dagen etter, da kaller vi det for reklamasjon. Så nå slipper dere ikke hjem før vi vet han er helt frisk =)

Å skryt til flinke pleiere og leger som hjalp lille vennen vår nok en gang :)! (Å ikke minst, roa hysteriske foreldre) ;)

Å ellers så reiser vi til AUSTRALIA på SØNDAG!!
Koffertene er funnet frem.. Men lenger har vi ikke kommet...
Tror ikke det har gått helt opp for oss enda hva vi skal.. Tenk at vi skal få møte de som vet mest om syndromet til Isak... treffe andre i samme situasjon.. Kanskje få svar på noen av de mange spørsmålene vi har.. Å kanskje få helt nye tips å ideer om hvordan vi kan hjelpe Isak enda lenger på vei... UVIRKELIG... FANTASTISK...

TUSEN TUSEN TAKK NOK EN GANG TIL ALLE SOM HAR STØTTET ISAK Å GJORT DRØMMEN VÅR TIL VIRKELIGHET!! <3

I dag ble det publisert en artikkel om oss på familieverden.no :) Legger ved linken:)
http://www.familieverden.no/Livet/Mowat-Wilson-Haper-Isak-vil-lare-mer-enn-25-ord/

Noen bilder fra barnehabiliteringen...












1 kommentar:

  1. So bra at dei ikkje slapp dokke utigjen, før han vart friske! Kan tenke mej det gjor godt, sida spysjuka e travel i sej sjøl!
    Tenk at dokke reise snart!
    Kan forstå det e uvirkelig for dokke, og at det ikkje går heilt opp for dokke, før dokke he vore der.
    Masse masse lykke til ;)

    SvarSlett