søndag 23. desember 2012

GOD JUL!


Siden sist har Isak begynt på terapiriding. Noe mamma var veldig spent på. Om han i det hele tatt ville nærme seg hesten. Det var spesialpedagogen Isak har i barnehagen som har vært med han begge gangene. Å det har gått så bra! Første gangen satt han på hesten hele 20 minutter å andre gangen 30 minutt! Kjempeflott! Flinke Heidi som er der å passer på ;)




















Han har fortsatt ikke lært seg å gå. Målet var før 2013 ;) Men det begynner å se mørkt ut. Vi har jo sett han gått noen få steg men han tørr ikke sleppe seg skikkelig. Men han finner vel ut han kan det med en dag:) Så får vi bare smøre oss med tålmodighet en stund til :)!

Ellers klarte Isak å skremme oss skikkelig Torsdag for 2 uker siden. Da ble det både en liten tur med sykebil å ambulanse helikopter. Vi vet ikke sikkert hva det var enda. Men etter å ha snakket med noen av dei vi møtte i Australia, David Mowat og legen til Isak på barnehab. så føler vi oss ganske sikre selv på at det var ett epilepsianfall.
Var ut på Åse for å ta EEG nå på Fredag men Isak nektet blankt! Så det må vi ta igjen på barneavdelingen over nyttår. Vi har fått epilepsimedisin å gi han om det skulle skje igjen.
Men håper på en rolig, frisk å legefri jul ;)

God jul til alle :)!




Årets julegave til Isak! Gjett om vi gleder oss!!:)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar